Fødselshjælperen

Så kom Fødselshjælperen fra Motherhood Media af Jordemoder Camilla Gry Temmesen i AppStore.

Det er den første app vi har været med til at lave, men bestemt ikke den sidste. Designet er lavet af os og programmeringen er lavet af et eksternt firma, hvor vi har stået for projektledelsen. Du kan finde app’en i AppStore.

——

Koncept:
Måske nåede du ikke med til fødselsforberedelse hos jordemoderen eller måske har du glemt alt om forskellen på udvidelsesfasen og pressefasen, og hvornår er det nu lige, at I skal kontakte fødestedet?
Fortvivl ikke: Du kan finde alle svarene nemt og hurtigt i iPhone applikationen “Fødselshjælperen©” fra Motherhood Media.

Indrømmet, mange vordende fædre finder ventetiden på fødestuen en anelse langsommelig, og følelsen af at være lettere overflødig kan strejfe. Nu har du en god grund til at have iPhonen i hånden mens kæresten har veer, da app’en “Fødselshjælperen©” kan være et nyttigt redskab til glæde for jer begge. I den første del af fødslen, hvor veerne starter, og I typisk er hjemme hos jer selv, kan I finde gode råd til hvad I selv kan gøre for at fremme fødslen bedst muligt.

Bag om Motherhood Media:

• Jordemoder Camilla Gry Temmesen
• Uddannet fra Jordemoderskolen i København i 2006.
• Forfatter bag bogen og app’en Graviditetskalenderen (Gyldendal 2011).
• Indehaver af Motherhood Media og medindehaver af virksomheden mom-to-be.dk.
• Mor til Alma (2008) og Vega (2011).