SUPPORT

Hos Furland & Co. får du en fast kontaktperson som kan give dig kompetent rådgivning som kender dig, og din virksomheds behov. Du får den bedste support af dit udstyr, udarbejdet af kompetente Mac hajer. Vi leverer den bedste og mest værdiskabende Mac support, der sikrer at du ikke behøver bruge mere tid på at finde fejl. Hos Furland & Co. vil du altid være klædt på til at løse dine opgaver med det mest optimale Mac setup. SE PRISER HER.

Har du brug for akut support hjælp, så ring på 7022 9022!

Vi har over 19 års ekspertise i Mac computere, software og alt, hvad du professionelt bruger disse produkter til. Så hvis du arbejder med reklame, film og grafiske opgaver, kan vi tilbyde dig den bedste support på vedligeholdelse af Apple iMac, Mac Pro, MacBook Pro, Servere etc. Vi er specialister i alle Apples produkter og vi supporterer selvfølgelig også produkter som iPhone, iPad, Time Capsule osv.,

RÅDGIVNING

Vi er altid fleksible i forhold til, hvordan du helst vil have din support. Du kan få os på fast kontrakt, hvor vi f.eks. kommer på aftalte tidspunkter én eller to gange om ugen. Og hvis det passer dig bedre kun at bruge os som “ambulance-tjeneste”, er det også en mulighed. Dit behov bestemmer vores samarbejde – det vigtigste er, at du får den løsning, du har behov for, og som sikrer, at dit udstyr og din Mac support altid fungerer optimalt.

Rådgivning ved køb af udstyr – ring på 7022 9022!

Du er også velkommen til at tage Furland & Co. med på råd, inden du køber nyt udstyr. Vi kan sikre, at du får de produkter, der opfylder dine krav. Og vi ved også, hvor du får mest Mac for dine penge. Vi forhandler selv bl.a. AdobeAppleEpsonKingston og mange andre producenter. Og vi har gode forbindelser til leverandører, der forhandler alle de øvrige produkter inden for Macintosh universet.