HISTORIE

Furland & Co. blev etableret i 2000 af Kreativ Direktør David Furland. Furland & Co, er et Design & Brand bureau som rådgiver og skaber design løsninger indenfor brand kommunikation og visuel identitets design. Vi kalder os et Design & Brand bureau fordi vi arbejder med et fundament i et grafisk design håndværk, på tværs af branding, identitet, design og kommunikation. Vi bruger kreative og strategiske kompetencer og kom- plimentær discipliner til at hjælpe virksomheder designe, udvikle og manage deres brand identitet.

HVEM ER VI

Furland & Co. er et kreativt og multi-disciplinært team af dedikerede mennesker, der elsker deres arbejde. Vi er et lille bureau med et stort fokus på at levere design koncepter af høj kvalitet, som passer perfekt til opgaven. Vi arbejder med mange typer brancher og kunder, store som små og møder hver opgave med stor interesse og engagement. Vores team tænker tværfagligt og sætter en ære i at hjælp vores kunder få et æstetisk, kreativt og strategisk løft.

 

HVAD LAVER VI

Hos Furland & Co. er digital design og produktion af grafisk kommunikation en vigtig del af det vi laver, men det er ikke det eneste. Som strategiske rådgivere i design, branding og kommunikation arbejder vi som kreativ konsulent og sparringspartner med vores kunder. Vi arbjeder med projekter – korte som lange – og vi har ofte tætte relationer med vores kunder, hvor vi varetager den løbende kommunikation, som en del af teamet. Vi kan arbejde "onsite" eller fra vores eget kontor. Spørge os om de forskellige muligheder.

 

 

VORES PARTNERE

Når projektet kræver ressourcer som vi ikke selv sidder inde med, har vi netværket. Furland & Co. har et lille tæt team og et stort netværk af dygtige mennesker, som vi tilvælger til opgaver efter behov. Efter mange års arbejde kender vi meget talentfulde tekstforfattere, fotografer, webudviklere, illustratorer, video- og animations designere og trykkerier hvis kompetencer vi sætter stor pris på.