NYSGERRIGHED, OPDAGELSE & SAMARBEJDE

Hos Furland & Co. sætter vi pris på gode relationer og et åbent samarbejde. For os er en god process og et tillidsfuldt samarbejde, helt afgørende for at skabe et godt resultat. Derfor gør vi meget ud af at sikre forløbet. Dette gør vi ved at prioritere at processen har gennemsigtighed og at tillid, respekt og åben kommunikation er i fokus. På den måde værner vi om samarbejdet og sikrer et solidt fundament for den fælles vision.

RESEARCH, INDSIGT & ANALYSE

Et veldefineret projekt er nødvendigt for at skabe den helt rigtige løsning. Vi går på opdagelse i din virksomhed og finder potentiale igennem research og analyse. Vi skaber klarhed, retning, og målsætning og stiller en masse spørgsmål om dine kunder, behov, konkurrenter, markedsposition, branche trends og tendenser. Dette “roadmap” giver os indsigt til at lave et strategisk fundament for projektet – et fundament for at nå frem til de rigtige design løsninger.

INSPIRATION, STRATEGI, DESIGN & UDVIKLING

Vi omsætter vores indsigter, inspiration og strategi for projektet til konkrete design løsninger.  Vi skaber stemninger og “følelsesmæssige connections” mellem virksomheden, produkterne og mennesker igennem et visuelt koncept, form og funktion. Det kan være i form af et logotype og en visuel identitet, til en engagerende hjemmeside, packaging, eller brandstory. Vi arbejder med detaljerne. Det ender i en stærk brand fortælling og værktøj som kan skabe success.