Furland & Co. er designtænkere og visuel problemløsere. Vi elsker at udvikle og forfine design løsninger for virksomheder og nå frem til de rigtige koncepter – det vi kalder “design excellence”. Vi støtter vores kunder i at vokse, få success på deres markeder og nå deres mål...

Vores håndværk er design og kommunikation med fokus på udvikling og management af visuel kommunikation og brand identitet. Vi tilbyder sammenhængende services indenfor komplimentær discipliner hvor vi kombinerer kreative og strategiske processer.

 

STRATEGI

Brands er idéer, budskaber, værdier, visioner og missioner som lever i kundens opfattelse af produktet, eller virksomheden. Brands repræsenterer klarhed, tryghed, konsistens, status, medlemskab, identitet og alt det som kan hjælpe mennesker med at definere dem selv. Et stærkt brand kan blive et “lovemark” og mennesker bliver ambassadører af brands som formår at lave den stærke “connection”. Furland & Co. tilbyder en række sammenhængende services som hjælper vores kunder med at skabe det mentale rum som deres brand skal have hos deres målgruppe. Vi hjælper virksomheder med at lancere eller relancere brands ved at kigge strategisk på en given designopgave og definere eller redefinere deres brandstrategi som fundament for deres visuelle identitet og brand kommunikation. I samarbejde skaber vi den nødvendige markeds research og indsigt og vi ligger en plan.

Spørg os om – research og analyse, navngivning, brand positioning, brand arkitektur, design og brand management.

 

BRANDING & IDENTITET

Hos Furland & Co. tror vi på at et brand med en stærk visuel identitet klarer sig bedst på et støjende marked. Man siger at de brands dine kunder kigger mest på er andre brands. Når man kigger på sin egen visuelle identitet, er det vigtigt at man ikke bare kigger med tunnelsyn, men at man tager det brede syn på som kunderne har. En stærk identitet kan også skærpe differentierings strategien og styrke virksomhedens fokus og engagement internt hos medarbejderne. Hos Furland & Co. kigger vi på hvordan vi kan sende et klart signal som afspejler dit brands personlighed, position og strategi og som kan appelere til dit marked og din målgruppe.  Når vi udvikler en visuel identitet eller varetager kommunikations opgaver, som skal følge en design identitet, er det vigtigt at det er relevant og i overstemmelse med din virksomhed eller produktets essens og mål. Det er vigtigt at det virker.

Spørg os om – navngivning, design og brand manualer, logo design, grafisk design, digitalt design, skiltning, informations systemer, emballage, design og brandmanagement, intern engagement.

 

PRINT DESIGN

Alle virksomheder har en unik historie at fortælle, man skal bare finde historien og formidle den. Grafisk design fungere som et stærkt redskab til at skabe følelesmæssige “connections” med dit publikum, differentiere dig fra din konkurrenter, og formidle historien. Visuel kommunikation igennem grafisk design er et disciplin og et håndværk som skaber værdi for virksomheder og som understøtter forretningen. En investering i grafisk design er et investering i forretningsudviklingen. Vi er et design bureau der løser alle opgaver indenfor design og management af visuel identitet, grafisk design til tryk og web, dtp, og konceptudvikling til kampagner. Vi skaber unikke grafiske løsninger til alle slags design opgaver. Altid med brand oplevelsen, og formidling af virksomhedens og produktets essens i fokus. Vi kan forestå enhver grafisk opgave fra idé til produktion og levering. Kontakt os for at se et relevant udvalg af vores projekter.

Spørg os om – logo, visitkort, brochurer, postkort, plakater, kampagner, web bannere, space design, messe materiale, salgs materiale, årsrapporter, præsentationer, emballage.

 

WEB DESIGN & DIGITAL KOMMUNIKATION

Mange af os kender til at undersøge markedet på nettet før vi træffer valg for køb af produkter og services. Vi sammenligner og vurderer troværdighed på baggrund af identiteter, storytelling og i høj grad web design. Hos Furland & Co. tror vi på at detaljer er ikke bare detaljer men at de gøre forskellen. Vi hjælper virksomheder skabe en digital tilstedeværelse med budskaber,  som skaber høj "likability faktor" og troværdighed. Vi sikrer sammenhængende og responsive digitale løsninger som kan arbejde på tværs af medier. Vi arbejder med digital design og e-commerce (webshop) løsninger i det opensource CMS, som er optimalt for at arbejde med integration, SEO og online markedsføring.

Spørg os om: web design, e-commerce (webshops), responsive design, database integration, mobile apps, digitale nyhedsbreve, informations arkitektur, usability, brugeroplevelse, wordpress, blogdesign og sociale medie profiler, motion graphics, interaktivtdesign.

BRAND KOMMUNIKATION

Hos Furland & Co. ved vi, hvor afgørende en god tekst kan være for din succes. Ordene kvalitetssikrer, sælger og skaber troværdighed når der skal træffes valg. Ordene skaber intern fokus og bygger relationer som “connection points” med mennesker. Furland & Co. oversætter brand strategier til meningsfulde brand stories. Igennem tæt samarbejde og rådgivning arbejder vi med strategisk kommunikation og tekstforfatning. Vi skriver og optimerer tekster på både dansk og engelsk. Vi arbejer strategisk med  koncept udvikling, storytelling og statement udvikling. Vi skaber interaktive kampagner og indhold som kan engagere, bygge relationer, inspirerer, boost dit brand og ikke mindst inspirere til handling.

Spørg os om – tekstforfatning til hjemmesider, sociale medie profiler, taglines, widgets, nyhedsbreve, sociale medier, kampagner, digitale brugerflader, salgsmateriale, style-guides, print og præsentataions materiale, Native English copywriting.

SOCIALE MEDIER & MARKETING

Når den lækre virksomheds identitet, hjemmeside og packaging er skabt, så skal virksomheden også boostes og de gode historier skal syngliggøres. Hos Furland & Co. ser vi investering i online marketing og sociale medier, som en konkurrence fordel ikke en udgift. Vores team kan hjælpe jer med at få et digitalt overblik og styr på strategi og implementering af jeres online markedsføring. Vi kan design og vedligeholde brand kommunikationen på de sociale medier (koncept, tekst og image) i form af opsætning af nyhedsbreve, sociale medie profiler, og optimering af indhold og SEO. Ligeledes kan vi udvikle marketings materiale til print og miljø. 

Spørg os om – community management, content management, brand boosting, social media, redaktionelle planer.