DIGITAL DESIGN

KONCEPT UDVIKLING, USABILITY, DESIGN & DIGITAL ÆSTETIK:

Hos Furland & Co. har vi mange års erfaring med udvikling og optimering af design til digitale platforme. Vi brænder for koncept udvikling, design og digital æstetik. Vi arbejder med projekt ledelse og programmering af sammenhængende kommunikation til digitale platforme som kan hjælpe dig komme i dialog med relevante mennesker der hvor de befinder sig, på relevante tidspunkter.

Hos os kan du få leveret hjemmesider, web applikationer og integrerede løsninger så dine systemer kan arbejde sammen. Vi forsøger at skabe design løsninger som mestrer balancen mellem form og funktion med brugerflader som kan engagere, konvertere og fastholde besøgende. Vi holder os selv og dig ajoure med det seneste som teknologien kan mestrer, og bruger det til at levere brugervenlige designs som er pakket med designer lækkerthed, som er nem at navigere og inspirerende at kigge på.

KUNDETILPASSEDE LØSNINGER:

Vi har specialiseret os i kundetilpassede løsninger baseret på den opensource "Content Management System" WordPress. En god hjemmeside skal vise kvalitet, inspirerende design, høj brugervenlighed og digitale oplevleser som giver troværdighed. Men et godt design og funktionalitet er kun halvdelen af arbejdet som CMS én skal levere fordi efter siden er bygget skal den også kunne markedsføres. Vi tror på WordPress som CMS fordi det er et system som er optimalt at arbejde med til SEO og online marketing når man skal i gang med at booste syngligheden og din online position. Samtidig er det et system som er nem at vedligeholde og billigt at opgradere.

 Webshops
Responsive Design
Websites
Mobil sites
Applikationer
Digitale nyhedsbreve
Sociale medie profiler