GRAFISK DESIGN & ART DIRECTION

Grafisk design og visuel branding er vores fundament og vores passion. Vi brænder for kunsten og forståelsen bag grafisk design og Art Direction og kombinationen af alle de lækre værktøj som kan give liv og følelser til din kommunikation: form, komposition, typografi, farver, billeder, illustrationer, info grafik, ikoner og grafiske elementer, motion grafik, papir og ikke mindst tryk.

 UNIK & VÆRDISKABENDE GRAFISK DESIGN

Vi er et design bureau der løser alle opgaver indenfor design og management af visuel identitet, grafisk design/ dtp, og ideudvikling til kampagner.  Med over 20 års erfaring kan Furland & Co. løse enhver form for grafisk arbejde. Vi har omfattende baggrund indenfor design og produktion af tryksager og tryk kampagner fra ide til levering. 

Vi kan selv forestå produktion af større reklame - og trykopgaver, der vil blive udført i samarbejde med vores eksterne netværk af kompetente fotografer og trykkerier, der er nøje udvalgt efter deres evne til at levere høj kvalitet til tiden. Derfor ved du, at du altid vil få den bedste kvalitet i dit grafiske arbejde, hvis du arbejder med Furland & Co.

MOTION GRAPHICS:

Animationer som levere budskaber så de kan forstås. bla bla bal

Vi arbejder også ”on site” hos vores kunder, hvor vi medbringer eget udstyr. Ring til os og høre mere om at få produceret en aktuel grafisk opgave af os, eller hvis du skal bruge en freelance grafiker, kontakte os på tlf. 7022 9022, og få et uforpligtende tilbud.


Send en mail til info@furland.dk og bed om nogle referencer, så sender vi en pdf.