TEKST & INDHOLD:

Godt design, typografi, farver, billeder og image er vigtigt men det kan ikke klare opgaven uden de rigtige ord.

Hos Furland & Co. ved vi hvor afgørende en god tekst kan være for din sucess – ordene sælger og skaber troværdighed når der skal træffes valg. Ordene skaber broer og bygger relationer som giver kvalitets sikring af din kommunikation. Men ikke nok med det - at sætte præcise ord på din virksomhed og produkter er en process som styrker din selv forståelse og fokus som virksomhed. Derfor er en investering i storytelling i høj grad en investering i strategi og forretnings udvikling.

SKARPE BUDSKABER:

Vores hold har specialiseret os i at fortælle historier funderet i behov og værdier som kan bygge relationer med modtageren. Vi kigger på følelsesmæssige drivers, motiverende faktorer, markedet, købs faser og forbruger fokuseret strategier.

Vi ser os selv som ordsmede som finder frem til essensen af opgaven og udvikler og skriver koncepter, der kan gør din "storytelling" og markedsføring til noget levende, engagerende og som læseren får lyst til at tage aktion på. 

Vi kan lave nye tekster eller assistere dig med at optimere det eksisterende indhold og løfte kvaliteten af jeres nuværende tekster så du får prægnans, sammenhæng og konsistens I dine tekster. At arbejde med præcisering af dine tekster kan være et super motiverende og udviklende process for en virksomhed hvor du bliver helt skarp på dine kompetencer og salgsbudskaber. 

NATIVE ENGLISH COPYWRITING & PROOF READING:

Der er ikke noget mere ærgeligt end at lave en tekst rettet mod et International marked - som skal virke lækkert og kaptiverende og så har den små stavefejl eller grammatiske fejl eller bare de forkerte ord, sæligt hvis det er noget som bliver produceret. Vi ser forbavsende ofte at tøj, smykker, web tekster, kampagner, og dyr tryksager bliver lavet med ærgelige fejl. Det gør helt ondt på vores "native Copywriters" at se på. Hos Furland & Co. har vi dygtige tekstforfattere som er "native English speaking" som ikke bare oversætter en tekst men former den fra bunden på en levende og engagerende Engelsk.

 

BRO BYGNING

 MENINGSFULDE TEKSTER:

Vi oversætter brand strategier til at blive meningsfulde tekster. Vi skriver og optimere, til multi-medie kanalerinkludernde hjemmesider, widgets, email, banner kampagner, brugerflader, style-guides, print og præsentataions materialer.  Vi levere komplet tryk og publicere klare løsninger.

TEKSTER OPTIMERET TIL WEB:

Nettet har sin egen kultur og kræver en anden kommunikation en de traditionelle metoder. Vi laver et gennemgang og evaluering af dine tekster og en profiessionel vurdering af din sides kommunikationsværdi på nettet, derefter laver vi forslag til forbedringer. Vores tekstforfattere er specialister indenfor tekster til tryk, web, social media og digital og traditional marketing. Vi kan hjælpe dig med din virksomheds profil, mission tekster, samt alt slags salgsmateriale;  salgsbreve, salgsbrochurer og salgskampagner. Vi laver tekster til presse meddelser, direct mail, brochurer, websitet, kampagner til web, social media samt til email nyhedsbreve.